Stenovnsbagt parisienne, 16 x 550 g

Stenovnsbagt parisienne, 16 x 550 g

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

329,98 DKK

Model/Varenr.: 25397 Co2e - 1,16

Ingredienser

Ingredienser: HVEDEMEL, vand, HVEDESURDEJ (vand, HVEDEMEL), RUGMEL, salt, bagemiddel (HVEDEMEL, druesukker, rapsolie), BYGMALTEKSTRAKT, gær. Drys: mel. Kan indeholde spor af MÆLK, ÆG, SESAM, SOJA, SELLERI og NØDDER.

Allergener

  • Kan indeholde spor af:Æg, mælk, Trænødder (mandler, hasselnød, valnød, cashewnødder etc.), Sesamfrø, Soja, Selleri
  • Indeholder:Glutenholdige korn, Byg (glutenholdigt korn), Rug (glutenholdigt korn), Hvede

Bemærk

Må ikke fryses efter optøning.

Opbevaring

Dybfrossen-opbevares ved -18°C

GTIN

5701246188938

Tilsætningsstoffer

  • Ingen oplysninger

Næringsindhold, pr. 100 g

Energi I KJ
998 kj
Energi I Kcal
236 kcal
Fedt
0,9 g
Heraf:
 
Mættede Fedtsyrer
0,2 g
Kulhydrat
48 g
Heraf:
 
Sukkerarter
0,8 g
Kostfibre
3,6 g
Protein
7 g
Salt
1,9 g

Bruttovægt

9,3 kg

Nettovægt

8,8 kg

Tilberedning

Bagevejledning: Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 175°C. Bagetid: ca. 20-22 min.