Othello lagkage, udskåret i 10 stykker, 1200 g

Othello lagkage, udskåret i 10 stykker, 1200 g

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

257,85 DKK

Model/Varenr.: 25269 Co2e - 2,61

Ingredienser

Ingredienser:  Fløde 31% (MÆLK), marcipan 11% (sukker, MANDLER 23%, glukosesirup, vand, maltodextrin, invertsukker sirup, alkohol), sukker, hindbærmarmelade 9% (æble, sukker, vand, hindbær, modificeret stivelse, farve: E163, pektin, naturlig hindbæraroma med andre naturlige smagsstoffer), vand, HVEDEmel, ÆG, makroner 5%, (sukker, ÆGgehvide, HVEDEstivelse, majsmel, majstivelse, hævemiddel: E503, mandelaroma), chokoladekrymmel 5% (sukker, kakaomasse, affedtet kakaopulver, MÆLKefedt, emulgator: SOJAlecithin, naturlig vaniljearoma), cremefyld 5% (vand, sukker, modificeret stivelse, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, dextrose, fortykkelsesmiddel: E401, stabilisator: E450, farve: E160a), HVEDEstivelse, glukose-fruktose sirup, glukosepulver, chokoladedekoration (kakaomasse, sukker, emulgator: SOJAlecithin), gelatine (okse), emulgator: E471, E475, fugtighedsbevarende middel: glycerol E422, skummetMÆLKspulver, hævemidler: E450, E500, naturlig vaniljearoma, modificeret stivelse, salt.

Allergener

  • Indeholder:Æg, mælk, Trænødder (mandler, hasselnød, valnød, cashewnødder etc.), Glutenholdige korn, Soja, Mandel, Hvede
  • Kan indeholde spor af:Jordnødder, Hasselnød

Bemærk

Optøning: Fjern papringen omkring produktet og optø 4-5 timer ved stuetemperatur eller 8 timer i køleskab (foretrækkes). Holdbarhed efter optøning 1 dag i køleskab.

Opbevaring

Dybfrost -18°C - se bedst før dato på emballage. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

GTIN

5908311984017

Tilsætningsstoffer

  • E160a - Blandede carotener og ß-caroten
  • E163 - Anthocyaniner
  • E503 - Ammoniumcarbonater (i) Ammoniumcarbonat (ii) Ammoniumhydrogencarbonat
  • E401 - Natriumalginat
  • E422 - Glycerol
  • E450 - Dinatriumdiphosphat
  • E471 - Mono og diglycerider af fedtsyrer
  • E475 - Polyglycerolestere af fedtsyrer
  • E500 - Natriumkarbonater (i) Natriumcarbonat (ii) Natriumhydrogencarbonat (iii) Natriumsesquicarbonat

Næringsindhold, pr. 100 g

Energi I KJ
1190 kj
Energi I Kcal
284 kcal
Fedt
12,4 g
Heraf:
 
Mættede Fedtsyrer
7,7 g
Kulhydrat
38 g
Heraf:
 
Sukkerarter
33,4 g
Protein
4,2 g
Salt
0,2 g

Bruttovægt

1,23 kg

Nettovægt

1,2 kg

Tilberedning

Optøning: Fjern papringen omkring produktet og optø 4-5 timer ved stuetemperatur eller 8 timer i køleskab (foretrækkes). Holdbarhed efter optøning 1 dag i køleskab.